Velkommen til

CENTER FOR KVANTITATIV GENETIK OG GENOMFORSKNING

Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) er et internationalt forskningscenter med mere end 70 ansatte og gæster fra over 20 nationer.

I QGG laver vi grundforskning og anvendt forskning indenfor kvantitativ genetik og genomforskning. Vi arbejder især med udvikling af statistiske modeller til brug i husdyr- og planteavl, studier af det genetiske grundlag for forskellige egenskaber og sygdomme samt forvaltning af genetiske ressourcer. Vores hovedfokus er husdyr og planter, men vi arbejder også i stigende grad med humangenetik og modelorganismer. Vores forskning er kendetegnet ved et meget tæt samarbejde med forsknings- og industripartnere over hele verden.

Læs mere om, hvem vi er, hvad vi laver og hvilke arter vi arbejder med ved hjælp af menuen til venstre eller nedenfor.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

22.09.2017 | Medarbejdernyhed

Ny specialestuderende ved QGG: Trine Andersen

Trines specialevejleder er Pernille Sarup. Trine sidder i lokale 3063.

18.09.2017 | Medarbejdernyhed

Ny institutsekretær - portræt

Mød Birgit Aagaard Fisker, der er ny institutsekretær for MBG i Foulum

ons 15 nov
08:00-16:00 | Hotel- og Konferencecenter Legoland i Billund
5. årlige GenSAP møde
Den 15. og 16. november afholdes det årlige møde i Center for Genomisk Selektion i Dyr og Planter. Mødet finder sted på Hotel- og Konferencecenter Legoland i Billund.
fre 24 nov
10:00-11:00 | NJ Fjords Palæ, Foulum
QGG meeting
QGGs interne medarbejdermøde
fre 15 dec
10:00-11:00 | NJ Fjords Palæ, Foulum
QGG meeting
QGGs interne medarbejdermøde
lør 13 jan
08:00-16:00 | San Diego, CA (USA)
XXVI Plant and Animal Genome meeting, San Diego, CA
søn 11 feb
08:00-16:00 | Auckland, New Zealand
WCGALP - The World Congress on Genetics Applied to Livestock Production
The congress is the premier conference for researchers and professionals involved in genetic improvement of livestock. Delegates from around the world gather every four years to attend the scientific program and to network with colleagues.