Velkommen til

CENTER FOR KVANTITATIV GENETIK OG GENOMFORSKNING

Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) er et internationalt forskningscenter med mere end 70 ansatte og gæster fra over 20 nationer.

I QGG laver vi grundforskning og anvendt forskning indenfor kvantitativ genetik og genomforskning. Vi arbejder især med udvikling af statistiske modeller til brug i husdyr- og planteavl, studier af det genetiske grundlag for forskellige egenskaber og sygdomme samt forvaltning af genetiske ressourcer. Vores hovedfokus er husdyr og planter, men vi arbejder også i stigende grad med humangenetik og modelorganismer. Vores forskning er kendetegnet ved et meget tæt samarbejde med forsknings- og industripartnere over hele verden.

Læs mere om, hvem vi er, hvad vi laver og hvilke arter vi arbejder med ved hjælp af menuen til venstre eller nedenfor.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

21.03.2017 | Medarbejdernyhed

Ny gæsteforsker ved QGG

Iben Alber Christiansen skal arbejde sammen med seniorrådgiver Morten Kargo på GxE projektet.

17.03.2017 | Forskning

Avlsoptimering giver bedre dyrevelfærd til økologiske køer

Seniorrådgiver Morten Kargo fra QGG er sammen med to forskere fra Institut for Husdyrvidenskab blevet interviewet til radioprogrammet Videnskabens Verden på DR1

13.03.2017 | Forskning