Nyheds- og arrangementsarkiv

26.04.2018 | Medarbejdernyhed

Ny gæsteforsker ved QGG

Hjalte Mann er breeding manager hos AquaSearch i Billund og skal arbejde sammen med Mogens Sandø Lund og Guosheng Su de næste tre år.

20.03.2018 | Medarbejdernyhed

Ny postdoc ved QGG - portræt

Mød Coralia Manzanilla Pech, der kommer fra Mexico og er ansat som postdoc i 1 år. Hun skal arbejde sammen med Jan Lassen.

Foto: Pixabay.com

01.03.2018 | Forskning

Nyt forskningsprojekt skal løfte produktionen af unge søer til økologisk avl

PorganiX-projektet skal skabe den første, økologiske kernebesætning af unge søer, der vil være genetisk udvalgte til økologiske avlsmål med det formål at producere mere robuste, økologiske grise. Resultatet af det banebrydende projekt vil være et samlet løft af den økologiske sektor for svineproduktion både i Danmark og internationalt.

Foto: Pixabay.com

15.02.2018 | Forskning

Ny forskning fra QGG fokuserer på bedre dyrevelfærd for malkekvæg

Forskere ved Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning, Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet har lokaliseret DNA varianter, der kan give bedre yversundhed og dyrevelfærd for malkekvæg.

02.02.2018 | Medarbejdernyhed

Ny postdoc ved QGG

Yahui Gao kommer fra China Agricultural University og er ansat som postdoc i 1 år. Han skal arbejde sammen med Goutam Sahana.

Foto: Maiken Kestner

29.01.2018 | Priser

Innovationsfondens Grand Solutions Pris 2018 går til forskere ved QGG

Ved en stort anlagt begivenhed på Papirøen i København fredag den 26. januar hædrede Innovationsfonden flere topforskere for deres fremragende resultater. Den største pris, Grand Solutions, gik til forskere fra QGG for deres forskning i køers methanudledning og fremavl af mere klimavenlige køer.

18.01.2018 | Medarbejdernyhed

Ny gæste-Ph.d.-studerende ved QGG - portræt

Mød Xiang Ma, der kommer fra Nanjing Agriculture University i Kina.

Foto: Søren Kjeldgaard (AU)

11.01.2018 | Forskning

Samarbejde i verdensklasse

Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik på Aarhus Universitet har indgået en samarbejdsaftale om undervisning og forskning med Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab (IVH) ved Københavns Universitet, til gavn for de studerende ved begge universiteter og for det – i forvejen høje –…

22.11.2017 | Konference

Vellykket årsmøde i GenSAP

Det 5. årlige møde i det strategiske forskningscenter GenSAP blev afholdt 15. - 16. november i Legoland Hotel & Conference Center i Billund. Det to dage lange program bød på en mangfoldighed af oplæg og frugtbare debatter i farverige omgivelser med Legoklodser alle steder. (Artikel på engelsk)

08.11.2017 | Medarbejdernyhed

Ny postdoc ved QGG: Anna Schönherz

Anna Schönherz er ansat som postdoc i 1 år, og skal arbejde sammen med Bernt Guldbrandtsen

Viser resultater 1 til 10 ud af 65

1 2 3 4 5 6 7 Næste

Arrangementsarkiv

tir 15 maj
08:00-16:00 | Edinburgh, Skotland
GenTORE - Årligt møde
man 14 maj
08:00-16:00 | Edinburgh, Scotland
Big Data in Agriculture Symposium
Arrangørerne af konferencen Big Data in Agriculture Symposium inviterer forskere i planteavl, dyreavl og biostatistik til Edinburgh, Skotland, den 14. - 15. maj 2018, til en konference, der fokuserer på brugen af store mængder data til landbrugsløsninger.
man 09 apr
08:00-16:00 | Dublin, Irland
British Society of Animal Science - årlig konference 2018
Hvordan kan husdyrsektoren bedst muligt bruge teknologi, forskning og innovation til at imødekomme de stigende, verdensomspændende udfordringer for bæredygtig fødevareproduktion? Vær med, når British Society of Animal Science søger at besvare dette og andre spørgsmål på konferencen ‘Innovation to compete in the global livestock industry’.
fre 16 mar
13:00-16:00 | Auditoriet, Aarhus Universitet Foulum
Ph.d.-forsvar
Fredag den 16. marts forsvarer ph.d.-studerende ved MBG-QGG Foulum, Larissa Zetouni, sin afhandling med titlen 'Opportunities to select for low methane emitting dairy cattle'.
man 05 mar
10:30-11:30 | Mødelokale 2, Foulum
MBG institutmøde
ons 28 feb
10:00-11:00 | NJ Fjords Palæ, Foulum
QGG internal meeting
man 26 feb
08:00-16:00 | MCH Herning Messecenter, Danmark
SEGES Kvægkongres
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget.
søn 11 feb
08:00-16:00 | Auckland, New Zealand
WCGALP - The World Congress on Genetics Applied to Livestock Production
The congress is the premier conference for researchers and professionals involved in genetic improvement of livestock. Delegates from around the world gather every four years to attend the scientific program and to network with colleagues.
lør 10 feb
08:00-16:00 | Auckland, New Zealand
2018 Interbull meeting
2018-udgaven af Interbull Annual Meeting afholdes i Auckland, New Zealand fra 10.-12. februar 2018 i forbindelse med det 41. ICAR-møde og det 11. WCGALP møde.
ons 07 feb
08:00-00:00 | Auckland, New Zealand
Årlige ICAR Møde
Det årlige ICAR møde 2018 afholdes i forbindelse med WCGALP konferencen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 46

1 2 3 4 5 Næste