Erhvervssamarbejde

Flere forskere ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik har gennem mange år arbejdet sammen med erhvervslivet om forskellige forskningsprojekter - dels ved etablering af et konkret forskningssamarbejde og dels ved ansættelse af en erhvervs-ph.d.-studerende. En del af disse projekter kan ses nedenfor. Her kan du ligeledes få gode råd, hvis du som firma ønsker at indgå et samarbejde med en eller flere af instituttets forskningsgrupper.

Flere eksempler på instituttets samarbejde med erhvervslivet

Danske forskere har i samarbejde med forskere fra Johns Hopkins University og biotekfirmaet Genspera i USA udviklet en ny medicin mod prostatakræft (figur Ingrid Dach)

28.06.2012 | Offentligheden / Pressen, Institut for Molekylærbiologi og Genetik

Danskere på vej mod revolutionerende kræftmedicin

Danske forskere har i samarbejde med forskere fra Johns Hopkins University og biotekfirmaet Genspera i USA udviklet en ny medicin mod prostatakræft.

Esben Skipper Sørensen har arbejdet med mælkeproteiner siden specialet i 1991. (Foto: Henrik Petit)

22.06.2009 | Forskning, Videnudveksling

Mælk kan meget mere end vi tror

Forbedring af modermælkserstatning. Middel mod huller i tænderne. Hjælp til sårheling. Mad til astronauter. Opdagelsen af proteinet OPN i mælk viser sig at have store muligheder.

Viser resultater 33 til 34 ud af 34

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nuværende samarbejdspartnere

Her kan du se eksempler på, hvilke firmaer instituttet allerede har samarbejde med.

Se også Myndighedsbetjening, hvor instituttets forskere  udfører rådgivningsopgaver for ministerier og offentlige styrelser.

Present industrial collaborations

Here are some examples of the companies that the department is collaborationg with.

See also Research-based public sector consultancy, where the researchers at the department carry out advisory tasks for ministries and government agencies.

 

 

Erhvervs PhD

En ErhvervsPhD er et treårigt erhvervsrettet forskningsprojekt og en ph.d.-uddannelse, der gennemføres i samarbejde mellem en virksomhed, en ErhvervsPhD-kandidat og et universitet. 

Læs mere op Innonvationsfondens hjemmeside.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til erhvervssamarbejde med Institut for Molekylærbiologi og Genetik, så er du velkommen til at kontakte formanden for Erhvervsudvalget:

Esben Skipper Sørensen

LektorInstitut for Molekylærbiologi og Genetik - Molekylær Ernæring
M
H bygn. 3133, 219
P +4587155461
P +4520270979

Du er også velkommen til at kontakte den enkelte forsker, hvis du ønsker at indgå er et samarbejde.