Samarbejde med erhvervslivet

Flere forskere ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik har gennem mange år arbejdet sammen med erhvervslivet om forskellige forskningsprojekter - dels ved etablering af et konkret forskningssamarbejde og dels ved ansættelse af en erhvervs-ph.d.-studerende.

Se listen over instituttets samarbejdspartnere

Eksempel på instituttets samarbejde med erhvervslivet:

Mælk kan meget mere end vi tror

Forbedring af modermælkserstatning. Middel mod huller i tænderne. Hjælp til sårheling. Mad til astronauter. Opdagelsen af proteinet OPN i mælk viser sig at have store muligheder.

Læs mere om projektet.

Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel

Enheden Erhvervssamarbejder og Teknologioverførsel ved Aarhus Universitet bidrager til indsatsen overfor samarbejde med både store virksomheder og små og mellemstore virksomheder. Derudover arbejdes der med facilitering af et internt netværk af erhvervsambassadører, erhvervsudvalg, alumner, EVU, nationale centre m.fl.

Mere information.

Erhvervs PhD

En Erhvervs PhD er et treårigt erhvervsrettet forskningsprojekt og en ph.d.-uddannelse, der gennemføres i samarbejde mellem en virksomhed, en Erhvervs PhD-kandidat og et universitet.

Læs mere op Innonvationsfondens hjemmeside.

Find en forsker

Find en forsker (Har din virksomhed et konkret ønske om samarbejde, men er i tvivl om, hvilken forsker, der skal ringes til, hjælper vi på vej med kontaktoplysninger)

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 10.07.2017