Karrierefremmende arrangementer for dimittender

Karrierefremmende arrangementer

for dimittender i molekylærbiologi og molekylær medicin fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik

Karrierefremmende arrangementer for dimittender i molekylærbiologi og molekylær medicin årgang 2021 ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik (MBG)

Oplægsholderene er cand. scient.'er fra instituttet og repræsenterer forskellige karriereveje, samt karrierevejledere fra fagforeninger og private virksomheder.

Programmet opdateres løbende.

Torsdag den 9. september 2021 - kl. 14.00 til ca. 20.00

Arrangement 1:  Halvdagsarrangement med vejledning i jobsøgning, udarbejdelse af CV samt brugen af LinkedIn. Deltagelse af en repræsentanter fra relevante fagforeninger, konsulentbureau og HR-medarbejder fra privat virksomhed. Maksimalt antal deltagere: 80. Tilmeldingsfrist: 1. september.

Sted: Aarhus Universitet, Studenterhuset, møderum 2, Ndr. Ringgade.

Torsdag den 30. september 2021 - kl. 14.00 til ca. 20.00

Arrangement 2: Karrieredag med tidligere kandidater fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik, der fortæller om deres karriereveje og deres jobprofil i deres nuværende arbejde. Maksimalt antal deltagere: 60. Tilmeldingsfrist: 1. september.

Sted: Konferencecenter Horisont (tidligere Koldkærgaard) i Skejby – tæt på Videncenter for Landbrug

Onsdag den 13. oktober 2021 - kl. 07.45 til 16.00

Arrangement 3: Heldagsarrangement med besøg på Novo Nordisk i Kalundborg, hvor der vil være foredrag og rundvisning i produktionsenheden. Maksimalt antal deltagere: 50. Tilmeldingsfrist: 1. oktober.

Sted: Novo Nordisk, Kalundborg