Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Nyheder

Hele tre medarbejdere fra MBG fik tildelt en postdoc-bevilling fra Det Frie Forskningsråd.
Henriette Elisabeth Autzen
Frederik Teilfeldt Hansen
Ewa Terczyńska-Dyla

28.09.2015 | Bevilling

Tre postdoc bevillinger fra Forskningsrådet til Molekylærbiologi og Genetik

Tre forskere fra MBG - alle fra Sektionen for Strukturel Biologi - har fået del i Det Frie Forskningsråds postdoc-bevillinger. Bevillingerne har til formål at give yngre forskere de bedste betingelser for at levere markante forskningsresultater på et højt internationalt niveau.

Projekt seniorforsker Jan Lassen er valgt som ny vicepræsident for den husdyrgenetiske kommission under EAAP - European Federation of Animal Science. Arkivfoto

15.09.2015 | Navne

Jan Lassen vicepræsident i Europæisk Kommission

Jan Lassen fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik er valgt som vicepræsident i en forskningskommission i European Federation of Animal Science (EAAP).

Sir Gregory Winter

14.09.2015 | Navne

Ny æresdoktor på AU indstillet af MBG: Sir Gregory Winter

Greg Winter fra Cambridge, der gennem mange år har haft samarbejde med Peter Kristensen og Brian Clark fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik (MBG), blev udnævnt til æresdoktor ved AU's årsfest d. 11. september 2015 efter indstilling fra MBG.

Poul Nissen

10.09.2015 | Priser

Poul Nissen tildelt den internationale Gregori Aminoff Pris 2016

Det Kongelige Svenske Videnskabernes Akademi har besluttet at tildele Gregori Aminoffs prisen i krystallografi 2016 til professor Poul Nissen, Aarhus Universitet. Poul Nissen er den første dansker, der modtager Aminoff Prisen.