Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forskning i medierne

Nøglen til sund aldring

Med henblik på at øge livskvaliteten vil en gruppe forskere fra Laboratoriet for Cellulær Aldring, AU, i samarbejde med udenlandske forskere forsøge at finde ud af, hvilke faktorer der bestemmer sundhed, aldring og levetid. Det nye projekt er støttet af EU med en samlet bevilling på 7 mio. Euro (godt 52 mio. kr.).

Læs mere.


Suresh Rattan tildelt honorary visiting professorship i Tjekkiet

Suresh Rattan, ph.d., dr.scient. har fået tildelt et honorary visiting professorship ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, Palacky University i Olomouc i Tjekkiet for en periode på fire år.

Læs mere.


International anerkendelse til Suresh Rattan

Bestyrelsen for den europæiske sektion af the International Association of Gerontology and Geriatrics (IAGG-ER) har enstemmigt valgt Dr. Suresh Rattan fra Molekylærbiologisk Institut som den næste formand for organisationens biologiske sektion.

Læs mere.


Suresh Rattan tildelt the Lord Cohen Medal i gerontologi

The British Society for Research on Ageing (BSRA) har tildelt Dr. Suresh Rattan ved Molekylærbiologisk Institut, Aarhus Universitet, the Lord Cohen Medal for hans bidrag til videnskaben om gerontologi. Denne medalje er den største hæder BSRA kan give, og tidligere modtagere omfatter Robin Holliday, Len Hayflick og Tom Kirkwood.

Læs mere.


Suresh Rattan udnævnt til æresdoktor i St. Petersburg

Suresh Rattan fra Molekylærbiologisk Institut er udnævnt til æresdoktor ved The Russian Academy of Medical Sciences (St. Petersburg Institut for Bioregulation og Gerontologi)

Læs mere.