Aarhus Universitets segl

Studerende for en dag

'Studerende for en dag' ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet, er et tilbud til dig, som går med seriøse overvejelser om at vælge en af instituttets uddannelser i molekylærbiologi eller molekylær medicin.  

Som ’studerende for en dag’ oplever du, hvordan det er at være studerende på netop den uddannelse, du interesserer dig for. Du kommer til at følge en studerende på en helt almindelig studiedag og vil derfor deltage i fx forelæsninger, øvelsestimer og arbejde i studiegrupper. I løbet af dagen vil den studerende fortælle om, hvordan han/hun oplever sin uddannelse, og du også få god tid til at stille spørgsmål til både hverdagen som studerende, samt hvordan det er at starte på en universitetsuddannelse.

Den studerende læser på første eller andet år, så han/hun har for kort tid siden selv stået med de samme overvejelser, som du står med nu.

Aarhus Universitet kan kun tilbyde ét besøg som 'Studerende for en dag' på én uddannelse. Har du herefter brug for yderligere afklaring, henviser vi til bachelor.au.dk eller Studievejledningen.