Aarhus Universitets segl

Indvielse af MBG i Universitetsbyen

Den officielle åbning af Institut for Molekylærbiologi og Genetiks i Universitetsbyen finder sted fredag den 22. september 2023.

Fredag den 22. september 2023

Fejringen starter med en officiel åbning i Aulaen for inviterede gæster med følgende program, der vil være på dansk:

13.00  Rektor Brian Bech Nielsen byder velkommen
13.05  Tale ved dekan Kristian Pedersen
13.10  Tale ved Folketingsmedlem Stinus Lindgreen
13.20  Tale ved direktør Jørgen Lang, FEAS
13.30  Tale ved direktør Henrik Seiding, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
13.40  Video/Musik ved Tao Højgaard
13.50  Institutleder Erik Østergaard Jensen fortæller om byggeriet
14.00  DNA dobbelthelix klippes over
14.10  Rundvisning for eksterme gæster
14:30  Reception i kantinen

Inviterede gæster til arrangementet

Til arrangementet i auditoriet har vi inviteret en række eksterne gæster samt medlemmer af MBG's Ledelelse, MBG's Byggeudvalg og Studenterorganisationens bestyrelse. Vi har stadig plads til mange flere, og du er velkommen til at deltage i dette arrangement. Skulle antallet af tilmeldte overstige auditoriets kapacitet, udvælger vi personer ved lodtrækning.

Forfriskninger til alle ansatte og studerende på MBG

Vi planlægger at vise begivenheden på infoskærmne, som du kan følge begivenheden på reposerne og i studenterområdet, hvor der vil blive serveret lidt forfriskninger.

Rundvisning for eksterne gæster og reception for gæster, ansatte og studerende

Efter den officielle åbning arrangerer vi en rundvisning for de eksterne gæster, og kl. 14.30 mødes vi alle i kantinen og området omkring auditoriet til en reception med let anretning og lidt forfriskninger.

Det centrale dogme som en symfonisk kunstinstallation

Institut for Molekylærbiologi og Genetik præsenterer en symfonisk kunstinstallation "Det Centrale Dogme", der udforsker molekylærbiologiens fundamentale processer gennem musik og visuelle elementer. Kunstværket fejrer videnskabens dybde og kompleksitet og giver en unik oplevelse af biokemi og molekylærbiologi.

Gå til den audiovisuelle repræsentation