Aarhus Universitets segl

Tue Wenzel Kragstrup

Titel

Lektor

Primær tilknytning

Tue Wenzel Kragstrup

Fagområder

  • Gigt
  • Personlig medicin
  • Farmakologi
  • Immunologi

Kontaktinfo

Mailadresse

Profil

Jeg forsøger at forbedre sundheden for patienter med inflammatorisk artrit ved at deltage i udvikling af medicin og biomarkørforskning, klinisk forskning og udvikling af behandlingsretningslinjer, undervisning af medicinstuderende og unge læger samt fælles beslutningstagning i daglig klinisk praksis.

Forskning

Laboratoriet ved Institut for Biomedicin fokuserer på at udnytte avancerede humane in vitro-modeller til udvikling af lægemidler mod gigt og identifikation af nye biomarkører. Vi samarbejder med akademiske grupper og tilbyder forskningsservice til medicinalvirksomheder.

Den reumatologiske sektor på Regionshospitalet Silkeborg er engageret i at forbedre behandlingen gennem kvalitetssikringsprojekter der udnytter store data fra elektroniske patientjournaler til epidemiologiske studier samt medicinaldrevne og forskerinitierede studier.

Uddannelse

Jeg underviser medicin-, tandlæge- og molekylærmedicin-studerende i immun- og smerte-farmakologi. Jeg kan holde foredrag inden for behandling af inflammatorisk artrit, herunder anvendelser af præcisionsmedicin og immunologien bag anti-inflammatoriske lægemidler.

Udvalgte publikationer

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle

Udvalgte aktiviteter

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle