Instituttets seminarserier og årsmøder

Annoncering af arrangement

fre 24 sep
13:15-15:15 | Online via Zoom
Ph.d.-forsvar: Analyse af proteaser og inhibitorer involveret i blodets størkning og fibrinolyse
Katarzyna Kjøge
tir 28 sep
15:00-16:00 | Online via Teams
Webinar - Challenges in academic drug discovery
The TTO Business Development is hosting a webinar with two experts in medicinal chemistry and drug discovery - Simon Mcdonald and Richard Hatley from RGDscience, Cambridge.
ons 29 sep
15:30-17:00 | Online via Zoom
Nobel Laureate talk: Bruce A. Beutler: Random creation and mitigation of disease
In 2011, Bruce A. Beutler received the Nobel Prize for his discoveries and the contribution they made to our understanding of how the innate immune system is activated. In his presentation he will talk about his research and the paths – and dead ends – which led him to the Nobel Prize. He will also be taking questions after the presentation.
tor 30 sep
14:00-20:00 | Konferencecenter Horisont (tidligere Koldkærgaard) i Skejby – tæt på Videncenter for Landbrug
Karrieredag for studerende og alumner inden for molekylærbiologi og molekylær medicin
Tidligere kandidater fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik fortæller om deres karriereveje og deres jobprofil i deres nuværende arbejde.
ons 13 okt
07:00-17:30 | Novo Nordisk Kalundborg
Besøg på Novo Nordisk i Kalundborg for studerende og alumner
Heldagsarrangement for studerende og alumner inden for molekylærbiologi og molekylær medicin med besøg på Novo Nordisk i Kalundborg, hvor der vil være foredrag og rundvisning i produktionsenheden.
ons 27 okt
16:15-19:00 | Annonceres senere
Generalforsamling i Molekylærbiologi og Genetiks Studenterråd (MoGenS)
Alle instituttets studerende inviteres til at deltage i MoGenS generalforsamling, hvor man kan høre om, hvad der er sket det sidste år, og få indflydelse på hvad der skal ske det næste.