Aarhus Universitets segl

Lisbeth Heilesen

Titel

Kommunikationskonsulent

Primær tilknytning

Lisbeth Heilesen

Kontaktinfo

Telefonnummer
Mailadresse

Arbejdsområder

Specialkonsulent (kommunikation), cand.ling.merc. i engelsk og international information
(kommunikation, marketing og pr). 

Ansvarsområder:

Overordnet ansvar for udvikling, koordinering og implementering af instituttets kommunikations- og formidlingsaktiviteter på forskellige kommunikationsplatforme til instituttets interessenter om instituttets forskning, uddannelse og andre relevante aktiviteter.

Hovedopgaver:

  • overordnet ansvar for opbygning, udvikling og vedligeholdelse af instituttets eksterne og interne hjemmesider på dansk og engelsk samt hjælp til opbygning og vedligeholdelse af diverse hjemmesider (centre, bevillinger, konferencer, studieportaler mv.) for instituttets medarbejdere og fakultetet 
  • ansvarlig for instituttets forskningsformidling på dansk og engelsk (inkl. pressemeddelelser)  
  • udvikling og implementering af instituttets interne og eksterne kommunikation (inkl. et ugentligt nyhedsbrev til instituttets medarbejdere og studerende samt informationsskærme
  • ansvarlig for instituttets sociale medier (X, LinkedIn og Facebook) 
  • udvikling, design og produktion af instituttets pr- og informationsmateriale (i InDesign, Illustrator, Photoshop) 
  • fotografering af instituttets medarbejdere og studerende til deres profilsider på web, samt billeder til instituttets pressemeddelelser, hjemmesider, nyhedsbrev, rapporter, pr- og informationsmateriale mv. 
  • oversættelse (dansk og engelsk) af større og mindre oversættelsesopgaver for institutledelsen og medarbejdere (samt hjemmesider, pressemeddelelser, nyhedsbreve, rapporter, sikkerhedsforskrifter, videnskabelige artikler mv.) 

Udvalgte publikationer

Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle